……………………………………..
យោងទៅតាមការចង្អុលបង្ហាញរបស់ឯកឧត្តម ផាន អូន ប្រតិភូរាជរដ្ឋាភិបាលកម្ពុជា ទទួលបន្ទុកជាអគ្គនាយក នៃអគ្គនាយកដ្ឋាន ក.ប.ប. និងដោយមានការស្រាវជ្រាវពីមន្រ្តីជំនាញ ក.ប.ប. សហការជាមួយមន្រ្តីនៃនាយកដ្ឋានមន្ទីរពិសោធន៍ អមដំណើរដោយរថយន្តពិសោធន៍ចល័តផ្នែកម្ហូបអាហារបានចុះត្រួតពិនិត្យនូវសិប្បកម្មផលិតអំបិលក្នុងខេត្តចំនួន ២ រួមមាន៖
ដោយឡែកផ្ទះលក់សាច់បង្កកមួយកន្លែងត្រូវបានមន្រ្តីជំនាញរកឃើញមិនមានអនុលោមភាពដោយបានដកហូតសាច់បង្កកហួសកាលបរិច្ឆេទចំនួន ២០គីឡូក្រាម និងបានអញ្ជើញម្ចាស់ទីតាំងមកបំភ្លឺជូនមន្រ្តីជំនាញនៅអគ្គនាយកដ្ឋាន ក.ប.ប.។
សូមស្វែងយល់នូវច្បាប់ស្ដីពី«កិច្ចការពារអ្នកប្រើប្រាស់» និងឯកសារផ្សេងៗទៀតតាមរយៈគេហទំព័ររបស់អគ្គនាយកដ្ឋាន https://www.ccfdg.gov.kh/។
ចែករំលែក